Тя е от жените, които превръщат хобито си в професия.

...
 Тя е от жените, които превръщат хобито си в професия.
Коментари Харесай

"Слаба и красива завинаги": Историята на известната фитнес инструкторка Руми

 

Тя е от дамите, които трансформират заниманието си в специалност. Всичко стартира с желанието ѝ да тренира всеки ден, само че кариерата ѝ в корпорация, както и забързаното всекидневие, я лишават от придвижването.

Снимка: Руми, персонален списък

Тя обаче намира метод да спортува – освен това у дома. Купува книга за домашни тренировки, поставя екип и стартира да прави извършения по 5-6 пъти в седмицата.

Тренировките вкъщи бързо се трансформират в пристрастеност, която ѝ оказва помощ да се оправи със напрежението и страстите, да поддържа тялото си в съвършена форма и да се усеща по-свързана с него.

Снимка: Руми, персонален списък

Едва ли има потребност от повече думи, с които да показва фитнес инструкторката Румяна Илиева , по-известна като Руми. Тя споделя за персоналните си и професионални избори в поредицата „ Жените на България “ .

Връзката с водата е вечно, споделя първата българка, сложила народен връх по свободно гмуркане

С подготвителните стратегии, които създава, и с помощта на неуморните старания, които влага в тази своя пристрастеност, хиляди дами са осъществили мечтаната смяна – освен да наподобяват, само че и да се усещат добре.

„ Това беше най-важно и за мен – тренировката да ми дава тонус, сила, а свободата да върша извършения в комфортно за мен време, беше не по-малка мотивация “, споделя Руми.

Снимка: Руми, персонален списък

Тя ни споделя по какъв начин прави първите стъпки към домашните тренировки. Докато работи към маркетинг отдела на една от огромните компании у нас, Руми записва двугодишен курс за фитнес инструктор.

„ Ако някой ми беше споделил, че животът ми ще продължи в тази посока, нямаше да му допускам. Всичко стартира от суетност. Исках да съм слаба, красива и всичко това да е вечно “ , споделя тя.

През 2007 година стартира да споделя за новия си метод на живот онлайн, който с изключение на подготвителни режими включва и здравословно хранене.

Това е въпросът, който българката задава на себе си преди да тръгне към Лхотце, когато краката ѝ съвсем отхвърлят

„ Получавах известия от всевъзможни хора, което ме въодушеви да качвам повече и по-разнообразно наличие. Когато усетих, че става все по-трудно да комбинирам това с работата, взех решение да напусна.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР